Колискова для онука

Людмила Лашкул 2
Зірки на небі посіяла ніч.
Спи! Я з тобою завжди віч-на-віч...
Хмарки розвію для тебе я враз...
Казки прийшов час до нас.

        П Р И С П І В :

     Між лісів і долин,
     від сивин давнини,
     від полинних степів
     чути спів, дивний спів...

Казку бери на долньку і пий...
Пахне вона, як чебрець-звіробій...
Сон зачарований тою водою,
річечкою луговою...

        П Р И С П І В :

Сіється-віється ночі зеніт...
Сіється-віється мов маків цвіт...
Казка, як ластівка, тайна-таїн
там, за віконцем твоїм...

        П Р И С П І В: