Про почуття мiж двох свiтiв

Макс Муханов
Всі думки і почуття про тебе,
відправляй мені свої message "про наше кохання".
Розділені с тобою на два світи,
хай буде так.

Не думати про тебе,
найбожевільніше прохання.
Ніби в полоні, ніби вільний,
як в небі той птах .