Нежить

Пётр Троян
 Зиркнув весело у ранці
 Суму повними очима:
 - Ну тепер  ми іноземці,
 Це як гратись у вітчима:
 Не полюбиш за життя,
 Те,що серцю не належить
 І прокляте маяття
 Докучатиме, мов нежить…