Гидность на всю голову

Шишикин Александр
Вже друга йде "весна посадок",
Та віз з брехнею й нині там,
Лапші на вуха кілограм,
Бо свій свого таки не саде,
Бо брат по духу - гад для гада,
Хоч важко в це повірить нам.

Бариги нами правлять хитрі,
Васали західних бариг.
Ярмо на ум, як ті вериги,
І лозунги розносе вітром,
Мов птиця "Слава" лине гідно,
Реформи свист, немов батіг.

Продали землю, вовчі діти,
Уже торгують і людьми,
Поглянь Кобзар де нині ми!
На небі ти а нам терпіти,
І в пекло нас загнати мітять,
Нас нежить вчить як треба жить.

Реве Дніпро, що не широкий,
Бо виплакав та омілів.
І знову Юда править сів,
Нас доють пси, з нас давлять соки,
В офшори їм течуть потоки,
Холопам пачки йдуть гробів.

Війну ведуть, гешефт на крові,
"Чій Крим? Чом Славу не кричиш?".
Каструлі дзвін, розвіяв тишу,
Це гідності плоди панове,
Це незалежність справжня, нова,
Неначе райська дивовиж.

https://t.me/politikstih