Стояла я... Леся Украинка

Ольга Кайдалова
Леся Українка

Стояла я і слухала весну,
Весна мені  багато говорила,
Співала пісню дзвінку, голосну,
То знов таємно-тихо шепотіла.

Вона мені  співала про любов,
Про молодощі, радощі, надії,
Вона мені переспівала знов
Те, що давно мені  співали мрії.
-------------------------------------
Леся Украинка

Стояла я и слушала весну,
Весна мне очень много говорила,
То пела песню звонкую одну,
То тихим шёпотом мне что-то повторила.

Она мне пела про свою любовь,
Про молодость, про радости, надежды,
Она перепевала вновь и вновь
То, что мечты давно мне пели прежде. (17.05.2020)