Шкiльне фото

Пётр Троян
Налякався я до сказу,
Жах важкий і впертий,
Новина з газет в образу
Повідомить:  мертвий.
Не було мене ніколи,
(Сам я не згадаю)
Запитайте у Миколи-
Відповість :- Не знаю.
Може чув десь,може бачив?!
Може хтось з роботи?!
Злодій все не передбачив-
Он я є на фото!
Отдже був я, не примара,
Марна темна справа
Другий ряд, он, нечупара -
Зачіска іржава.
Я дивлюсь німий за обрій
З чорно-білим класом.
Жив колись в крайні добрій
Хлопець із Донбасу…