Залишся зi мною... рок

Григоренко Павел Глазков
Сонце на небі 
Небо у річці 
Я вийду на берег 
Ковтнути повітря...

Ти прийдеш до мене 
І ніжно обіймеш 
Я тебе поцілую 
Ти в пам'яті зникнеш. 

приспів 

Залишся зі мною. 
Не чіпай її - небо! 
Не чіпай її - прошу!
Вона мені потрібна... 

Я благаю прокинься 
Відкрий свої очі 
Я їх бачу що ночі 
Коли мені снися... 

Коли мені снися...

Вітер заграє 
Мене несе поміж гілля 
А вода прохолодна 
Моє тіло ковтає... 

І все ближче до сонця 
Я тебе там зустріну 
Я цю землю покинув 
Не повернусь я ніколи... 

приспів 

Залишся зі мною. 
Не чіпай її - небо! 
Не чіпай її - прошу!
Вона мені потрібна...

Я благаю прокинься 
Відкрий свої очі 
Я їх бачу що ночі 
Коли мені снися... 

Коли мені снися.