Бузкова нiч!

Валентина Пурахина
Бузкова ніч! Казкова та духмяна!..
Дурман стоїть... і тиша навкруги...
Убралася в сорочку полотняну,
Крадькома, легко, міряю кроки...

Я тихенько... сяду на подвір'ї...
Хай сьогодні соловьї... посплять!
Та занурюсь в зорепаді мрії
Й, безумовно, буду я співать...

Про кохання, що втомило душу,
Так тремтить, як та верба в воді,
І не хочу вірити, а мушу,
Ты мене покинув... назавжди?

Кликав ты... Кохана! Де ты, люба?!
Моя Пісня! Радість і журба...
Дівчінка!.. Далека ще від шлюбу...
Як без мене?!. Доля - самота?!.

Що з тобою сталося, жаданий?
Глянь, зазеленіла знов верба!
І вдихаю я... на повні груди,
Може й знов надія поверта?!


           00:17  04.05.2020.

кроки'- наскоро сделанный набросок, живописный рисунок (от фр. croquis:croquer - быстро рисовать, чертить)