Вишиванка

Виктория Покора
Щастя посміхнулося із ранку,
одягла країна  вишиванку.
Квітнуть за вікном  каштани рясно,
сонечко гріє ,життя прекрасне.
Зозулечка миру нам накукувала.
Батьківщину славімо ,яка нас згуртувала.
І нехай хвороби всіх нас оминають,
 та наші українці світ весь прикрашають.