Мъже във възрастта на зимата

Петр Пенчев
МЪЖЕ ВЪВ ВЪЗРАСТТА НА ЗИМАТА

Мъже във възрастта на зимата -
с побелели коси като сняг,
с осанките на победители
и пазители на семейния очаг.

Любовта заглажда всички бръчки,
изпълва тялото им със енергия.
Очите преданост излъчват...
Крила за полети разперват...

30.01.2016 г.
3015 Б.Алекс.
Петър Пенчев