Kocham Cie

Лена Данилова
Ja bede silna,
Bede wierzic w nas.
I bede delikatna,
Zeby nie zgubic sie
Ciebie ufac to cale nasze zycie.
Bez watpienia.
Kochac.
Doceniac.
Na zawsze.
Kazdym razem. Kazdy czas.