Маме. укр. мовою

Людмила Леванюк
Я поцілую ніжно сиві скроні,
Обличчям занурюсь в твої долоні...
Моя голубко,моя рідна нене,
Яке то щастя,що ти є у мене!

Ти пам'ятаешь, як разом співали,
В два голоси пісні у нас лунали.
Шкода, так швидко осінь відспівала,
Я так багато ще не розпитала,

Не розпитала і не розказала,
Для спогадів нам ночи часом мало.
При першій змозі буду я в дорозі,
Мене зустрінешь радо на порозі.