Усе минуче...

Наталья Кислощук
Усе минуче....Холодна правда,
Що в когось завтра - не буде "завтра ".
Відходять рідні...лишають друзі....
Це світ реалій чи світ ілюзій?
Між "вчора " й " завтра " - межа кордонів...
А ми вразливі і безборонні,
Міняєм маски...фальшивим ролі...
У душах - коди...в серцях - паролі...
Ми не цінуєм - що, справді, цінно...
Ми вибираєм путі невірно....
З одними поруч - кохаєм інших...
Живем, неначе чернетку пишем...
Мов перепишем ще раз набіло...
А озирнемось - життя зміліло...
Не зачерпнути...усохло гирло
Й горить у " завтра " червоне світло...
Ми ходим, справді, усі під Богом...
Покличе вічність: збирайсь, Небого!
Й прочинить неба безмежний простір....
Ми на землі цій - всього лиш гості...
Це світ реалій чи світ ілюзій?
Відходять рідні...лишають друзі....
Нехай ворожить злодійка - доля...
На все у світі є божа воля!