Сьогоднi небо геть усе черлене...

Наталья Кислощук
Сьогодні небо геть усе черлене....
Черлене небо, кажуть, на мороз...
Не говори, що думав ти про мене
І не давай сприятливий прогноз....
Ти пригадай, як бив себе у груди
І , як кричав мені до хрипоти -
Зими не буде....вір мені - не буде!
Вона прийшла - прогнозам супроти....
Ти говорив - любов розтопить кригу,
Нас лихо стороною обійде...
Ти обіцяв мені - не буде снігу,
А він іде...а він, проте, іде...
А сніг іде...все засипа довкола...
Виходить - обманув мене ти знов?
Ти говорив - не розлюблю ніколи...
Куди ж поділась та палка любов?
Тож, не кажи, що думав ти про мене...
Бо що не скажеш - знову буде - повз...
Сьогодні небо геть усе черлене...
Черлене небо, кажуть, на мороз...