Нiколи!!!

Наталья Кислощук
НІКОЛИ!!! ...Ніколи цей біль не мине...
Тебе я прохати посмію:
Якщо не повернеш мені ти мене -
Я жить на землі не зумію....
Ти був мені сонце... "полярна " зима...
Весняні й осіннії квіти....
Без тебе мене в цьому світі нема...
Без тебе не вмію я жити....
Віддай ти мене....Ця любов мені бич!
Зречися....скажи : не кохаю...
І більше ніколи....Ніколи не клич!!!
Не прошу тебе -
ЗАКЛИНАЮ !!!