Як менi людство це жаль...

Наталья Кислощук
Господи, Боже Всевишній,
Як мені людство це жаль...
Ми, безумовно, всі грішні..
Тільки...де зникла мораль?
Хто і кому допоможе? -
Всі до наживи біжать,
А за сорочкою, Боже,
Хрест, який гріх ображать....
Совість - вагома причина,
Щоби по совісті жить...
Бідність у всіх за дверима
Ходить....й зайти норовить...
Мало...до жаху ...як мало!
Ділимось лишнім куском ....
Паперті....бідність... вокзали....
Хто поділивсь з жебраком?
Руки простягнуті... страхи
Просять в надії "гроша"....
А за жебрацтвом невдахи -
Хрестик...ікона...душа...
Ось когось лихо спіткало...
Ще одна сходинка - дно...
Господи, що з нами стало,
Що все усім - всеодно?
Та....якщо совість горбата
І якщо щирість скупа -
Пізно молитися завтра !
Завтра молитись - ганьба!!!