Лл ться пiсня

Александр Цихач
Ллється пісня, мов річенька
з чистою водою,
Лине ніжний голосок
вражає красою.

Заспокоює серденько,
Серце загріває,
Бо чарівна дівчинонька
від душі співає.

Хай щастить тобі, Яринко,
пісня хай лунає
І як сонячна іскринка
людей звеселяє.