Як день м й начина ться

Людмила Мадзур Анатольевна
Піклуванням про дітей, день мій начинається,
Приготовить їм поїсти і все як полагається.

Та і діточки мені, всі допомагають,
У квартирі на місця, все порозставляють.

Коли я прийду з роботи, то диву даюся,
На столі стоїть вечеря, я їй усміхнуся.

Обніму я своїх діток, ніжно поцілую,
Невеличким хоч гостинцем, но все ж побалую.
     22.05.20 р.