Ярату

Регина Ринатовна
Купме еллар утэр икэн
Сине онытыр очен
Гомер буе сою эзлэп
Артымнан йору кичер

Ап-ак чэчэк тосле йозен
Хэрбер курешкэн саен
Мэхэббэт ул авыр сулыш
Икэу аерылышкан саен

Мэнге бергэ булыйк диеп
Вэгъдэ бирдек союдэ
Лэкин булмый сузне тотып
Авыр безгэ бу жирдэ

Гафу итеп жибэрергэ
Озын юлга союне
Яраткан ир-ат артыннан
Йореп булмый бу юлы..