Ти торкнувся душi

Любовь Дуля Шевчик
Ти торкнувся душі і вона розцвіла,
В мить, Твоєю я стала, Ісусе!
І тепер, в світі  відчаю, горя та зла
Я нічого уже не боюся.

Хоч вирує навкруг суєти ураган,
Серцю боляче чинять усюди,
Пригорнусь до Твоїх я, Спасителю  ран,
І своїх відчувати не буду.

Хай гримить громовиця, і злива хай ллє ...
В ній побачу я дивні потоки
Тих немеркнучих благ, що Своїм Ти даєш!
Наді мною Твоє пильне Око!
~ДЛВ~
22.05.2020