Under my skin

Призрачная Тень2
You under my skin,
I want to finish game,
It was my big dream,
Don't touch, I'm okay.
It's rain on the street,
Sadness in my heart.
All my dreams was sweet,
But our happiness keeps us apart.

Sun goes down,
love go away,
I don't want wear a crown,
I just want to stay...