***

Владик Батманов
Санал тахьун зи тахсир туш,
Агь,кьисметдал чи тlвал ала.
Чи кьведани им лап эхир туш,
Хъсан уьмуьр вилик гала.

Шехьмир,шехьмир,садрани вун
Зун ваз кьисмет хьанач лугьуз.
Эгер санал тахьайт1а чун.
Вун рик1еваз зун фид суруз.

Яр хьиз зазни вун,вазни зун
К1ан яз даим амукьда чун...