Алiлуя!!!

Лю Нели
Алілуя! Шепоче вітер!
Алілуя! Пташки співають!
Алілуя! Всміхаються квіти!
Всі творіння  Отця прославляють!

Алілуя! Радіють очі!
Алілуя! Серце співає!
Алілуя! За дні і ночі!
Все живе Творця прославляє!

Слава Господу, за світанки!
За людей у житті земному,
Благодатні і мирні ранки!
Слава! Слава, Слава Святому!

Затамована Радість тиха,
Почуття  Благодаті і Щастя!
Бути з Богом - безмірна втіха,
Світло прийняте в душу з причастям.

         23.05.2020