Дурниця

Пётр Троян
Стійте, не робіть дурниць.
День за днем багато років
В тихім шелесті спідниць
Наробили з ними кроків.
Засинали з ними вранці,
Прокидались, та й у душ,
З ними разом йшли на танці,
Та й змивали разом туш.
Разом бігли на підборах
По крамницях ви мерщі,
Відчували носом порох
І варили ви борщі;
Щось мене бентежить сАме...
І здається, моя киця,
(Це реалія, не драма)
Жити разом – це дурниця...