Дива Незайманиця укр

Арчибальт
Лелека у небі літае
Приходить на думку мені
Що тебе я щиро кохаю
Що мрію про тебе у сні

Та сівши у річки гадаю
Пускаю у течу вінки
Про те, як надії не мають
Незаймані. Мрії. Мої.