Нин хапIадиз...

Сейфудин Шахпазов
Акьул  куьруь,  япар  яргъи,
Шумуд ламраз  «гьач» лугьурай ?
Сарар хци, пехъи  ягъи,
Шумуд кицIиз «вач» лугьурай ?

Вич сачилан назик,гъигъи,
ТIвалуниз гьикI лаш лугьурай ?
Гьар шурпачи- "ашпаз" чIехи,
Нин хапIадиз аш лугьурай ? !