Веснянкова

Людмила Лашкул 2
Ця пісня весняна усім нам знайома,
і кожен наспівувать хоче її.
Із нами вона, лишень вийди із дому...
Ой, Весно красна - чуєм кроки твої!

        П Р И С П І В :

     Весіння пора, як ті райдужні нотки!
     Прозорі - немов намальовані дні!
     Веснянка моя - це пелюстки стокроткі,
     надію і щастя дарують вони!

А сонце все вище, й земля розквітає!
Ось пролісок першій хоробро цвіте.
І той, хто до лісу нараз завітає,
пташок-повеснянок співанки знайде!

        П Р И С П І В :

І трави, і води, і гори, і квіти -
цю пісню співа полонина і ліс!
Засяяло небо привітно і світло!
Цей лагідний день щастя й радість приніс!

        П Р И С П І В :