Згадали

Анатолий Сергеевич Казаков
   

А час спливатиме й надалі,
Холодна точиться зима,
Спасибі, друзі, що згадали,
Мене, якого вже нема.

Того, хто був колись між вами,
Та не залишив боротьбу,
Бо все, що можу, я словами ...
Точніше, - серцем, ще роблю.

20.12.2018.рік
Харків - Журавлівка.
*Харків - 1990  рік