Не знаю

Пётр Троян
Чи я в гостях, чи я вдома?
Важко зрозуміти.
Ти скажи, шалено втомо,
Чиї же ми діти?
Де є захід, де є схід,
Щастя де і доля?
Підкажи на схилі літ,
Мила ж ти тополя.
Я не знаю, чи радіти,
А чи сумувати?
Підкажи, кому ми діти
І коли до хати?
Місяць жовтий, наче з сиру
В тріски розіб’ється...
І під всю оцю сатиру
Серце моє б’ється...