Тр шки про карантин...

Калина Красная Цветет
Як казала раніше - корисне є у всьому,навіть в карантині) І ранок починається тоді,коли прокинувся;,хоча і не завжди починається з приємностей;Моя перша думка,яка записана українською; до вашої уваги,друзі;Просто посміхніться!;

Я прокинулась не  рано…
Прямо скажем - пізно)
Позіхнула,потяглася,
ледь з дивана злізла…
Захрустіло щось в колінах,
в поперек штрихнуло,
в очах іскри засвітились,
та згодом минулось….
Повело мене на кухню,
щоб кави попити,
кицька кинулась під ноги,
що мала робити?
Впала дрином на підлогу,
та пролила воду…
Обізвала,як попало,
ту космату морду!
Ледь піднялась на карачки,
кицька хлебче з полу…
Як би мені з карантину
та вийти живою?