Мама то начало

Вадим Федорук
             
Коли ром проситься на волю
Обісцять все хочеться довкола,
обмити жовто білою струйою,
 ваші сади та квіти,
і все подвір*я де бавляться жовтороті діти.

Бо я напивсь і мені на все і всіх насцяти
бо нема в мені стида,
а лиш одна горілка
і як говорила моя мати:
"ти не моє дитя,
а якась брудна огида -
так тра було тебе й назвати! "