Мантра ОМ

Анатолий Харин
ОМ - не может быть злОМ!
ОМ - наш добрый фантОМ.
ОМ - согревает теплОМ.
ОМ - будет нашим творцОМ.

ОМ - мы с тобою вдвоЁМ.
ОМ - награждает добрОМ.
ОМ - очищает наш дОМ.
ОМ - будет мантрой, ХристОМ.