Долаю крок за кроком

Корнейчук Пётр Ефимович
*  *  *
Долаю, крок за кроком,
Життєві перешкоди.
Чеснота вийшла боком
Довірливої згоди.

Дарує небо хмари
Та зоряні вітрила.
Кохання ніжні чари
Зростили злету крила.

Співає осінь листям,
Вітрисько – диригентом!
Вітають променисто
Замріяним моментом.

Душа летить у вічність
Схвильованим сузір’ям,
Злиденність пересічна
Укрила долю пір’ям.

Думок сповитий аркуш
Зігрів родючу ниву.
Побачення призначив,
Покликав мить щасливу.

09.09.09р.