Останнiй дзвоник 2020

Натко Катапуся
Ви закінчили другий клас,
З цим привітати хочу вас!
Цей рік був довгим, нелегким,
Тому прощатись будем з ним!
Бо це навчання дистанційне
Було ну дуже емоційним!
Але батьки і ви тримались,
Не дивлячись на все, навчались.
Так от: ми з вами це зробили
І відпочинок заробили!
Я цей закінчую урок,
Дзвенить останній наш дзвінок!