Летять години

Александр Цихач
Гудуть вітри над головою
І дощ нещадно поливає,
Та затишно мені з тобою -
Кохання хмари розганяє!

Летять години, миті, роки...
Якщо любов в душі палає,
То не завадять часу кроки -
Вона незгоди всі здолає.