Безсоння самотина

Корнейчук Пётр Ефимович
*  *  *
Піклується даремно
Про сон безодня темна.
Зіркове мерехтіння -
Віршів моїх коріння.
Оспівана природа
Дає цілющу воду.
Життєва насолода
Думками завжди бродить.
Безсоння самотина
Рядками ніжно лине.

04.19.2009р.