Глобальне потепл ння

Иван Негер
Червень посміхаючись нам сюрприз приніс
Замість крові в органах створюється лід
Всі позамерзали вже, вижив лише дід

В продажі зявилися шорти з підігрівом
І купальник з міхом вже не  таке й диво
Дрова продає кожен магазин
Холод зачинив всіх, знову карантин.

По новинах всіх лякають
Аж до посиніння
Що ми скоро всі загинем
В світі потепління.