де небо ближче до тебе

Гелена Смилянская
букви розсипані,
берег дірявий,
ніччю зіркаво
серце спішить
лити любов'ю
в горах, де небо
ближче до тебе,
захід горить,
на полонині
зелень по пояс,
впали смарагди,
душі тремтять,
ми у обіймах,
доля сміється,
нам не здається,
щастя біжить
(перед нами))

01/06/2020