Таке життя

Корнейчук Пётр Ефимович
*  *  *
Сумні шляхи життєві
У нашім сьогоденні.
Гучний розлився регіт
На дні народу темні.

Якась жага нескладна,
Хижацька грізна сила
Чаклує безоглядно,
Гниє країна мила.

На ниві безробітній
Зневірених - мільйони!
Зникають непомітно
Порядності закони.

Холодний вітер свище,
Лісам ламає спину.
Лютує зло найвище,
За правду люди гинуть.

Керманичі пихаті
У владі майже всюди.
Вкраїну, рідну матір,
Принизливо паскудять.

Дніпро уже не стогне,
Бур’ян в полях родючих.
Убили рідне, кровне,
Та помста неминуча.

Настане Божа кара
За розпачу годину,
Зловісна чорна хмара
До сходу сонця згине.

03.08.2009р.