Нiхто не ведае...

Анатоль Кудласевич
***
Ніхто не ведае, што будзе?
Ніхто не ведае, што ёсць?
Жывуць сабе пад небам людзі,
І кожны перажыў хоць штосьць.

Надыйдзе новы дзень, - пабачым,
Што нам рабіць, і як стаяць.
У кожным дні свая задача,
Ды прыйдзе час і паміраць...

28.05.2020, 11.00 (па дарозе на Гомель)