Янголу...

Наталья Кислощук
Мій пропащий...небесний, мене не покинь:
Тиснуть душу мою протиріччя...
Не врятує і хрест, як нещире - "Амінь "...
Не ховай, так як люди, обличчя...
Янгол мій, розведи наді мною імлу:
Я втомилась блукати по хащах...
Нарозхристя душа...я ступаю по склу...
Як і Ти, я в цім світі пропаща...
Я ще є чи нема? Перевернуті сни...
Певно - є, раз пече поміж ребер...
Все шукаю я в небі твій погляд ясний,
Та, крізь сум, не пробитись до тебе...
Не дивися на мене байдуже згори:
Я так маю потребу у слові...
Янгол мій, не мовчи...говори...говори,
Щоб воскресло все нове у новім...
Подивись...я не плачу...я тихо молюсь,
Бо молитва - до Господа МІСТ це...
Я іще повернусь...неодмінно ВЕРНУСЬ!
Якщо хтось не займе моє місце.....