Роберт Геррик. N-23 Бог Един

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-23) Бог Един

Известно, что Господь Всесвят;
Он Всеединый, говорят.


Robert Herrick
23. God is One
 
God, as He is most Holy knowne;
So He is said to be most One.