Я вiдпустила...

Виктория Гребенюк Роженкова
Не ти пішов...Я відпустила...
Тепер існуй в своїй брехні.
Можливо я тебе й любила,
Але,мабуть здалось мені...

Не ти пішов...Я відпустила...
І знаєш,навіть без жалю...
І навіть більше,все простила...
Не вірю я, і не люблю...

Не ти пішов...Я відпустила...
Я зневажаю всіх гульвіс...
В тобі не було тої сили,
Ти почуттями не доріс...
2 06 2020 р
Вікторія Г(Р)