Заглядае сонце

Владимир Панчоха
 
Заглядає сонце
У моє віконце,
І троянди квітнуть
У саду.
Нас з тобою стрінуть,
І до серця линуть
До душі сьогодні
Пригорну.....

Я нап*юсь водиці
З чистої криниці.
Вранці усміхнеться
Сонечко мені....
І назустріч лине
Пісня солов*їна,
І тебе покличе
В дивнії краї...

Подивлюсь на небо,
А на дворі вечір.
Тільки десь співає
Півень у хліву.
Там під образами
Молиться матуся,
І чита молитву
Знову чарівну....

Бачу твої очі
З ранку і до ночі,
Ніжно посміхнеться
Сонечко мені.
Квіти волошкові
Я зриваю в полі
Чути гомін серця,
Десь у глибині.

Я тебе зустріну,
Як о ту калину,
І до серця ніжно
Знову пригорну.
Там нап*юсь водиці
З чистої криниці,
І у долю нашу,
Ніби зазирну.....

Автор:  Володимир Панчоха