Хвил кохання..

Владимир Панчоха
Хвилі кохання, тебе обіймають.
Очі від щастя смутку не знають.
Грають музики, серце палає,
Тільки кохання твоє не згасає....

Біла троянда тобі усміхнеться
Наче од вітру якось здригнеться.
Посмішку ніжну дарую тобі,
Палко кохаю я очі твої...

 Приспів:

Я тебе зачарую, у тім райськім саду.
І під кленом зеленим, я кохання знайду...
Обійму тебе ніжно, погляд свій не ховай
Тільки там до світанку ти його зачекай.
Ти прийдеш і нап*єшся, знов води з джерела.
А про наше кохання, знає вже півсела...
Не судіть добрі люди, нам це Богом дано...
Знову прийде кохання, бо назавжди воно....


Хвилі кохання, стрінуть тебе.
Ніжно за руку ти візьмеш мене...
Краще назавжди синиця в руці...
Будемо жити, як сир в молоці.....

Будем кохати ми завжди з тобою,
Будеш ти разом, знаю зі мною....
Посмішку бачу, крізь сльози твої....
Знаю не буде, що було тоді.....

Автор: Володимир Панчоха