Розвiяли вiтри туман

Александр Цихач
Я дуже довго жив в брехні
Долав свій шлях я на голгофу.
Йшли роки, й летіли дні,
До краю наближаюся потроху.

Розвіяли вітри туман…
Сонечко на захід вже скотилось.
Болить мене душа від ран
Лиш гіркота у серці залишилась.