Маленька батькiвщина

Тамара Базилевская
У село прийшло жадане літо,
червоніють вишні у садках,
в полі сили набирає жито,
і пташки співають в деревах.

За селом левади,  наче  море –
спозаранку чути косарів,
небо синє-синє і прозоре,
а у ньому – зграя голубів.

Вітерець гойдає конюшину,
Пахне медом скошена трава…
Це моя маленька батьківщина,
і за неї кращої нема…