Почати с чистого листа

Александр Цихач
Почати с чистого листа,
Забути пройдену дорогу.
Хоч за плечима вже літа,
А все почати треба знову.

Та де набрати скільки сил,
Щоб знов з руїн мені піднятись?
Де взять надії світлих крил,
Щоб йти вперед й не повертатись.