В полусне

Александр Шевченко 62
Живу я мов у напівсні,
Де люди і земля чудові,
Та очі як відкрить мені -
То усі бідні й нездорові...

Дарма пролито ріки крові,
Бо ж нарід ледве виживає,
Та у нетихім і злім слові -
Прокляття владі надсилає...

10-06-20.

#ШевченкоАлександр1962