Заховався м сяць

Владимир Панчоха
 
Заховався місяць знов за хмари,
Бачу твоє мариво очей.
І не згасне полум*я кохання,
У весняних сутінках ночей....

Біла річка стелиться туманом,
Я по східцях в небо піднімусь.
І сльозина впаде на долоні,
Як прийду до храму, помолюсь.

Простягну до неба свої руки,
Там де я усюди і завжди....
Очі, очі, очі, твої очі....
Ті що кличуть знов мене сюди...

Все життя шукаю вас по світу,
Ви моє кохання і любов....
Дивного туману загадковість,
Що ведуть мене серед дібров

Бачу промінь літнього світанку,
Скільки ще нездійсненних бажань....
Адже ти прекрасніша на світі....
Я скажу сьогодні без вагань....

Промінь сонця впаде на обличчя.
Посмішка засяє на вустах...
Добрий ранок скажуть мені роси,
Піду мандрувати по світах...

Я згадаю ніжне те кохання,
У весняних сутінках ночей....
І сльозина впаде на долоні....
Бачу твоє мариво очей

Виткані мережива туману,
Із росою впадуть на траву....
Місяць заховається за хмари,
Я почую пісню лісову....

Автор Володимир Панчоха